DARILNI BON ZA TERAPEVTSKO MASAŽO

65,00 

Najpogostejši vzrok težav v hrbtu so zategnjene in zakrčene strukture, ki se pojavijo zaradi nepravilnega gibanja, bolečin in poškodb. Zato smo med darilne bone dodali terapevtske masaže, ki dajejo odlične rezultate.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Vsak, ki je bil deležen terapevtske masaže, vam bo potrdil, da neverjetno pomaga. Po njej je počutje sproščeno, a hkrati fokusirano. Kot da bi se sprostilo nekaj spon, ki zategujejo.

Zakaj je tako? Terapevtska masaža…

  • ciljano sprosti določeno mišico s pravilnim zaporedjem prijemov,
  • razbremeni akutne bolečine z odpravo zakrčenih in zategnjenih mišic,
  • poskrbI za pravilno delovanje sklepov,
  • poveča pretok krvi in odstrani odvečno mlečno kislino,
  • telesu povrne naravno in sproščeno gibanje, ki je zaradi zakrčenosti onemogočeno.

Ob vsem tem pa lajša stres, ki nastane zaradi neskončnih seznamov opravkov in opravil, lovljenja rokov, družinskih obveznosti, sledenju dogajanja v bližnji in daljni okolici.

Prav zato je darilni bon 50 – minutne terapevtske masaže odlično darilo in izkazana pozornost bližnjim, prijateljem, znancem in poslovnim partnerjem. Toliko bolj, če ti že imajo težave s hrbtenico.

Prednost terapevtske masaže Re.aktiv je v večdimenzionalni obravnavi, ker terapevt (po predhodnem posvetu z dr. Kerncem) prilagodi terapijo vzroku težav (hernija, stenoza, operativni poseg). Če se obdarovanec odloči za vadbeni protokol, se obravnavi priključi tudi dipl. kineziolog, z namenom boljše učinkovitosti za zdravje hrbtenice.

Title

Go to Top