NAŠ PRISTOP DELUJE

V Re.aktivu deluje izkušena in preverjena ekipa dipl. kineziologov pod vodstvom dr. Dejana Kernca. Pri delu uporabljamo celovit in funkcionalen protokol, s katerim smo doslej več kot 1500 posameznikom pomagali odpraviti bolečine.

V Re.aktivu vas naučimo odpravljati bolečine


Kako pomagamo?

Hrbtenica je kompleksna struktura in pogosto slišimo paciente, da so sprva zmogli reševati težave sami - zdaj pa ni več pravih rezultatov in bolečina v hrbtu ostaja.

Čeprav je na trgu na voljo vse več tehnoloških rešitev, se bistvo reševanja s hrbtenico, ne spreminja. Osnova ostaja pravilno gibanje z aktivacijo obhrbteničnih mišic. Te prevzamejo težo gibanja in na ta način razbremenjujejo hrbtenico.

To se morda sliši zahtevno in dolgotrajno, a je v resnici enostavno, ko enkrat osvojite pravilno ravnanje. In svoje znanje prenesete iz vadbe v življenjske situacije.

V Re.aktivu vam pomagamo poenostaviti (reševanje) in krmarjenje med pravilnimi vzorci in prilagoditvami, ki jih vaša hrbtenica. Naš cilj je, da se vrnete k opravljanju aktivnosti močnejši in bogatejši – ter opremljeni z razumevanjem, kako zaščititi svojo hrbtenico.  

Kdo smo?  

Odpravljamo težave s hrbtenico, razbremenimo strukture ter zmanjšamo stopnjo bolečin. Pri procesu sodelujejo strokovnjaki kineziologije in fizioterapije, s čimer zagotavljamo visoko stopnjo učinkovitosti. 

Vodja

dr. Dejan Kernc

Dr. Dejan Kernc je vodilni strokovnjak za težave s hrbtenico, ki s svetovanji in vadbo pomaga pacientom dolgoročno odpraviti bolečine v hrbtu. 

Več o dr. Kerncu si preberite tukaj

Ekipa

Sodelavci


Irena Skuk

Sem univerzitetna diplomirana mikrobiologinja, ki je v času študija odkrila svoj pravi poklic, ukvarjanje z gibanjem. Preko tečajev za inštruktorja pilatesa, kasneje tudi fitnesa in vodene vadbe, sem pridobivala znanje in širila razumevanje o delovanju človeškega lokomotornega sistema.

Z dodatnimi usposabljanji na tečajih in delavnicah, predvsem pa z ogromno urami dela z ljudmi sem pridobila izkušnje in občutek za delo predvsem z ranljivejšo populacijo. Spontano se je moje delo koncentriralo na ljudi, ki so imeli resnejše težave s sklepi, predvsem s hrbtenico, ter strah oziroma previdnost pri pristopu do vadbe.

Z veseljem sem sprejela vabilo, da se pridružim ekipi Re.aktiv, saj v tem sistemu resnično lahko živim svoje poslanstvo in pomagam čim več posameznikom najti svoj pravi način, za vzdrževanje in izboljševanje fizičnega počutja.

V prostem času se posvečam svojim ostalim prioritetam v življenju, ki so družina in prijatelji, narava, glasba in knjige. Kot pri skrbi za telo in dobro počutje, tudi na ostalih področjih življenja verjamem v ravnovesje, ki se ga trudim vedno iskati.


Melani Knez


 sem diplomirana kineziologinja in v zaključevanju magisterija s področja kinezioterapije.


V življenju mi je najpomembnejše, da prepoznamo in ozavestimo vpliv pravilnih gibalnih vzorcev na zdravje in počutje posameznika v vseh življenjskih obdobjih.


Vodilo mojega dela so strokovnost, natančnost, visoka raven empatije ter odprtost pri podajanju in prejemanju novih znanj. 


Ključnega pomena pa vsekakor zadovoljna stranka in njeno mnenje.

Naše lokacije

Ambulanta

Ambulanta Re.aktiv

Ul. Ferda Kozaka 20, Ljubljana

Ambulanta Re.aktiv je sodoben prostor v Ljubljani, v katerem pacientom na enem mestu ponujamo vadbo in teerapije za doseganje optimalnega stanja hrbtenice.

Podružnice

Širimo svojo mrežo

Ponosni smo, da aktivno sodelujemo pri zdravju in dobrem počutju posameznikov. Resno sprejemamo vlogo odgovornega podjetja in se s tem namenom povezujemo z najboljšimi na področju. 

Maribor

Bodifit Maribor

Tržaška cesta 65

Šentjernej

Rooster fitness 

Šmalčja vas 59

Online

Svetovanja preko spleta 

Spoznajte, kako pomagati svoji hrbtenici s pomočjo spletnega posvetovanja z dr. Kerncem.

Izpolnili boste vprašalnik o stanju bolečin, pregledali izvide (če jih imate)  in se podrobno pogovorili o realni rešitvi za svoj hrbet. 

Na posvetu dobite jasno, kaj smete delati in kako, da si ne povzročate dodatnih težav s hrbtenico. 

AKTUALNO

Članek dr. Kernca v REVIJI ONA

»Razumeti hrbtenico, ki je najpomembnejša gibalna struktura našega telesa, pomeni imeti moč, da si pomagate«. 

To so besede in ključno vodilo ekipe Re.aktiv, kjer verjamejo, da lahko premagate težave s hrbtenico in se vrnete v normalno življenje.

Prihaja prvi spletni program: RESETIRAJTE HERNIJO  

Program RESETIRAJTE HERNIJO je spletno usposabljanje, ki po korakih pokaže, kako pravilno skrbeti za hrbtenico po postavljeni diagnozi hernije. 

Program je zanesljiv in 100 % preverjen s pacienti, ki so z njegovo pomočjo uspešno umirili bolečine.  

Podarite ZDRAVJE HRBTENICE 

Ste v dvomih, kaj podariti svojim bližnjim? Se sprašujete, kaj bi jim koristilo, jih razveselilo in jim hkrati pomagalo? 


Za vas imamo rešitev! Podarite darilni bon, ki preverjeno pomaga odpraviti bolečine v križu, vratu, hrbtenici.

RE.AKTIV SPINE d.o.o. 

dr. DEJAN KERNC

 

Ulica Ferda Kozaka 20 

1000 Ljubljana  

© 2022 RE.AKTIV SPINE DOO. ALL RIGHTS RESERVED.