POSTANITE PACIENT

Spoznajte dr. Kernca in njegovo ekipo

PRVI KORAK: Celovit pregled stanja hrbtenice na  30-minutnem posvetu z dr. Kerncem. 

DRUGI KORAK: Realizacija vadbenega načrta za dolgoročno umiritev bolečin in vrnitev v normalno opravljanje aktivnosti.

Predstavitev ambulante Re.aktiv


Kaj lahko pričakujem od posveta? 

Posvet z dr. Kerncem je storitev, ki jo ponujamo v ambulanti in predstavlja prvi korak za tiste, ki ste novi na poti reševanja težav s hrbtenicoOpravite ga lahko na dva načina: v živo (v ambulanti v Ljubljani) ali po spletu. Zaradi boljšega razumevanja in prikaza se večina pacientov odloči za opcijo posveta v živo. 

Posvet lahko opravite samostojno in se naknadno odločite, ali želite v Re.aktivu nadaljevati svojo pot odprave težav s hrbtenico. Če se odločite za vadbeni protokol, vam individualni posvet, podarimo.

OPCIJA 1: POSVET V ŽIVO  / 60 EUR

Opisali boste svoje težave s hrbtenico, zastavili vprašanja, ki jih imate in pripravili izvide (če ste bili na preiskavah).  

Dr. Kernc pa vam bo podal svoje mnenje s priporočili; kako si lahko pomagate sami, kaj je za vas primerno in kaj ne, kakšne so značilnosti vase težave in realna pričakovanja, da boste imeli čim boljšo predstavo, kje ste.

Po izkušnjah je pogosto že to, da izveste, katerim gibom se je dobro izogniti dovolj, da se stanje bolečine izboljša.

OPCIJA 2: POSVET PREKO SPLETA / 60 EUR

Posvet preko spleta vsebuje vse našteto v opciji 1, le da je vaša izkušnja digitalna.

Izpolnili boste vprašalnik o stanju bolečin, pregledali izvide (če jih imate) in se podrobno pogovorili o realni rešitvi za svoj hrbet.

Na posvetu dobite jasno, kaj smete delati in kako, da si ne povzročate dodatnih težav s hrbtenico."Pred devetimi leti sem bila operirana na hrbtenici - stenoza. Lani se mi je bolečina povrnila, za še hujše bolečine se mi je ukleščil še ishiadični živec. Sredi avgusta sem bila nepokretna. Po telefonskem pogovoru z dr. Kerncem sem se odločila za 8-urni program stabilizacije. Z vajami in s pomočjo potrpežljive in prisrčne ge. Irene sem počasi okrevala. Po dobrih 3 mesecih vaj in masaž z go. Melani funkcioniram skoraj normalno. Vsem, ki imajo kakršnekoli težave s hrbtenico, bi priporočila Re.aktiv - to ni reklama - to so dejstva. Še enkrat hvala celotnemu kolektivu in vse dobro!"

Marija

Kaj lahko pričakujem po opravljenem posvetu?  

Ko je vaše posvetovanje končano, imate možnost postati pacient ambulante Re.aktiv preko individualnega vadbenega protokola. Ta je prilagojen stanju vsakega pacienta in vključuje aktivacijo obhrbteničnih mišic, krepitev stabilizacijskih mišic, prilagoditev gibanja aktivnostim, ki jih pogosto opravljate ter (predvsem) učenje tehnik zaznavanja za kontroliranje bolečin in ostalih simptomov.  

Ekipa Re.aktiv protokol prilagaja vsakodnevnim situacijam ter s tem zagotavlja edinstveno in neprimerljivo izkušnjo praktičnega razumevanja, kako s stabilizacijo kontrolirati stanje bolečin in dolgoročno poskrbeti za hrbtenico in dobro počutje. 

3 URE AKTIVACIJE ZA RAZBREMENITEV HRTENICE / 200 EUR

 • Čas trajanja: 30 min posveta + 3 ure vadbe
 • Praktično razumevanje težav s hrbtenico (kaj smete delati in kako). 
 • Osnove zaznavanja in aktivacije stabilizacijskih mišic.
 • Definiranje vaše varne cone tj. območje brez bolečin.
 • 3 ure vadbe z dipl. kineziologom. 
 • Možnost nadaljevanja na 8-urni paket temeljev.

8 UR STABILIZACIJE ZA KONTROLIRANJE BOLEČIN / 410 EUR

 • Čas trajanja: 30 min posveta + 8 ur vadbe
 • Vključuje paket 3 urne aktivacije za razbremenitev hrbtenice. 
 • Spoznavanje načinov, kako s stabilizacijo kontrolirati stanje bolečin.
 • Prenos pravilnih vzorcev gibanja v vsakdanje situacije in športne aktivnosti.
 • Kontrolna ura z dr. Kerncem po potrebi 
 • BONUS! Video vsebine s prikazom pravilne izvedbe vaj za domačo vadbo..
 • << Možnost prekinitve paketa po 3-urah aktivacije.  
Bolečine v križu in hrbtenici, išias, vaje za hrbtenico hernija, skolioza


"Bolečine v križu... Le kdo jih ne pozna? Tam nekje pri dvajsetih letih se vse skupaj po navadi začne. Včasih samo malo uščipne in popusti, včasih pa te prilepi za nekaj dni v posteljo in potem še kakšnih 14 dni hodiš malo postrani... Čisto normalno za vaša leta pravijo. In z leti se človek vsega navadi. Kakšen tabletek proti bolečinam, pa vaje in kakšna fizioterapija pa bo... Vsaj mislil sem, da bo, dokler ni šlo zares. Hernija, seveda. In potem je neizbežno sledila operacija. In prepričanje, da bo konec z vsemi aktivnostmi kot sem jih poznal prej.

Na srečo sem dr. Kernca spoznal kakšen mesec pred operacijo. In sva začela. Lepo počasi sva odkrivala mišice, za katere prej sploh nisem vedel, da jih imam. Po rehabilitaciji v termah sva vsak teden dodala kakšno novo vajo za krepitev, koordinacijo in ravnotežje. Po pol leta sem osvojil prvi dvatisočak, po enem letu prekolesaril 100 kilometrov in po letu in pol smučal cel teden. In vse to brez kakršnihkoli težav.

Seveda vsega tega ne bi dosegel brez pravega pristopa in brez RE.AKTIVacije. In ne le pri športu, ampak vedno in povsod s pravilnimi gibi in mišicami skozi vsakdanje izzive naprej k cilju."

Borut

Aktualno iz ambulante Re.aktiv

Članek dr. Kernca 

reviji ONA

»Razumeti hrbtenico, ki je najpomembnejša gibalna struktura našega telesa, pomeni imeti moč, da si pomagate«.

To so besede in ključno vodilo ekipe Re.aktiv, kjer verjamejo, da lahko premagate težave s hrbtenico in se vrnete v normalno življenje. 

Prihaja prvi spletni program: RESETIRAJTE HERNIJO  

Program RESETIRAJTE HERNIJO je spletno usposabljanje, ki po korakih pokaže, kako pravilno skrbeti za hrbtenico po postavljeni diagnozi hernije. 

Program je zanesljiv in 100 % preverjen s pacienti, ki so z njegovo pomočjo uspešno umirili bolečine.  

Podarite ZDRAVJE

hrbtenice 

Ste v dvomih, kaj podariti svojim bližnjim? Se sprašujete, kaj bi jim koristilo, jih razveselilo in jim hkrati pomagalo? 


Za vas imamo rešitev! Podarite darilni bon, ki preverjeno pomaga odpraviti bolečine v križu, vratu, hrbtenici.

RE.AKTIV SPINE d.o.o. 

dr. DEJAN KERNC

 

Ulica Ferda Kozaka 20 

1000 Ljubljana  

© 2022 RE.AKTIV SPINE DOO. ALL RIGHTS RESERVED.