SKUPINSKE VADBE

Skupinske vadbe za hrbtenico so namenjene vsem, ki ste v Re.aktivu opravili individualni program. In tudi tistim, ki bi želeli vadbo za stabilno hrbtenico obiskovati v zaprti skupini s partnerji, prijatelji, kolegi.

Zakaj, skupinska vadba?

Ali imate slabšo kondicijsko pripravljenost, zakrčene mišice, občasne bolečine v hrbtu, manjšo gibljivost v sklepih, slabo držo? 

Iščete vodeno vadbo, s katero boste nadgrajevali osnove in ohranjali gibljivost hrbtenice - ob tem se pa tudi dobro imeli? 

Skupinske vadbe za 100 % stabilno hrbtenico smo pripravili z namenom, da vam pomagajo okrepiti mišice, izboljšati moč in gibalne sposobnosti. Z njimi boste dvignili raven kondicije, ustvarili boljše ravnovesje telesa in razvili stabilizatorje trupa.

Predvsem pa spoznali, kako vključiti pravilne vzorce gibanja v svoja vsakodnevna opravila in aktivnosti, da 100 % stabilizirate hrbtenico na vsakem koraku.

V Re.aktivu vas naučimo odpravljati bolečine v hrbtu"Zelo me veseli in v čast mi je, da lahko svoje bolečine in težave s hrbtenico še naprej obvladujem in seveda odpravljam pod tvojim strokovnim in izjemno srčnim vodstvom. Tudi če izpustim dejstvo, da mi tvoje izbrane besede in marsikdaj “brca v rit” zelo blagodejno delujejo na siceršnje mentalno počutje  vem,  da je to zame in moje funkcioniranje edina prava pot. Brez premisleka potrjujem svojo udeležbo."

Helena

Varno in strokovno vas pripeljemo do forme, ki si jo želite.

MAJHNE SKUPINE

Ker je vsako telo drugačno, vztrajamo pri majhnih skupinah, do največ 4 vadečih. Premišljen pristop omogoča, da vsako vajo prilagodimo posamezniku, njegovim ciljem, potrebam in sposobnostim.

Ob tem pa budno spremljamo pravilnost izvedbe in napredek, kar v večji skupini ne bi bilo mogoče.

V LASTNEM TEMPU

Na vadbi upoštevamo individualne zmožnosti in omejitve hrbta ter prilagodimo vaje, da bodo za vas primerne.

Obremenitev stopnjujemo varno in glede na vašo sposobnost.

DODATNA PODPORA

Podpiramo vas pri doseganju ciljev in v vsakem trenutku poskrbimo za varnost hrbtenice.

Ob morebitnem pojavu (starih ali novih) poškodb in težav vas usmerimo na individualno obravnavo k dr. Kerncu ali na terapevtsko masažo.

Z nami ne boste obstali v negotovosti in brez rešitve.

Kakšne rezultate lahko pričakujete?

Glede na rezultate testnih skupin, s skupinsko vadbo:  

Izboljšate držo in popravite stanje hrbtenice

Uporaba pravilnih vzorcev gibanja je edina dolgoročna rešitev pri težavah s hrbtenico. In 100 % prenosljiva na vse aktivnosti in dejavnosti, ki jih radi počnete.

Zgradite moč stabilizatorjev 

Močnejše stabilizacijske mišice so povezane z boljšim zavedanjem in zaznavanjem telesa. Oba sta ključna za življenjsko harmonijo in razumevanje lastne vrednosti.

Pridobite vztrajnost

Izmenjava izkušenj med udeleženci, lažje vsakodnevno delovanje, več vztrajnosti in doslednosti, motivacija in obilo dobre volje."Pred mnogimi leti sem bila operirana HD L4 - L5. Lani pa sem se zopet spopadala s to diagnozo. Redno hodim na manualno terapijo trenutno pa tudi k dr. Kerncu. Lahko rečem, da sem zelo vesela, da sem se odločila za tovrstno telovadbo. Dr. Kernc me je naučil pravilne izvedbe vaj in predstavil trike gibanja, ki jih lahko uporabim v vsakdanjem življenju tako v službi kot v prostem času. Moja hrbtenica je hvaležna, seveda sem se pa tudi sama morala disciplinirati in pridno predvsem pa pravilno telovaditi. Sem zelo vesela, da napredujem."

Barbara

Urnik in lokacija skupinske vadbe

Skupinske vadbe: URNIK (velja od 19.9.2023)

Na vadbo za hrbtenico 100% se lahko prijavite:

v razpisanem terminu (pogoj je opravljen individualen program)

  • PONEDELJEK: ob 18:00 in 19:00
  • SREDA: ob 9:00, 18:00 in 19:00
  • PETEK: ob 10:00

po dogovoru v semi privat obliki za pare ali prijatelje, ki si želijo več individualne pozornosti.

Skupinske vadbe:  LOKACIJA

Ambulanta Re.aktiv

Ulica Ferda Kozaka 20

1000 Ljubljana, Slovenija

Naš pristop

V vaše gibanje želimo vrniti svobodo. Ključ do nje so pravilni vzorci gibanja, ki zaščitijo in razbremenijo hrbtenico ter odpravijo omejitve in šibke točke v gibanju. 

Pri vadbi uporabljamo zanesljiv in varen protokol iz Ortopedske klinike v Ljubljani. Ta za razliko od ostalih vadb za hrbtenico združuje razumevanje hrbtenice, prilagajanje gibanja vašemu stanju in (najbolj pomembno) prenašanje naučenih vzorcev iz vadbe v vsakdanje gibanje.

Tesno sodelujemo s priznano fizioterapevtko go. Nežko Poljanšek, da z večdimenzionalno obravnavo zagotovimo celovit pristop. Vabljeni v Re.aktiv.

Dejan Kernc, dr. kineziologije

Iščete varno in strokovno vadbo za hrbet, ki hkrati krepi telo? Skupinska vadba za hrbtenico 100 % nadgrajuje osnove in vas ohranja v formi. 

(6x obisk 60-minutne vadbe znaša 99 EUR.)

RE.AKTIV SPINE d.o.o. 

dr. DEJAN KERNC

 

Ulica Ferda Kozaka 30 

1000 Ljubljana  

PRVIČ PRI NAS : Vprašalnik o reševanju težav 

ODPRAVA BOLEČIN V HRBTU : Protokol Re.aktiv 

OSTALO : Tu smo, da vam pomagamo Pogoji poslovanja    Piškotki

© 2022 RE.AKTIV SPINE DOO. ALL RIGHTS RESERVED.