DARILNI BON 

Podarite zdravje hrbtenice

Ste v dvomih, kaj podariti svojim bližnjim? Se sprašujete, kaj bi jim koristilo, jih razveselilo in jim hkrati pomagalo? Ali pa vam enostavno zmanjkuje časa in iščete darilo, ki bo dovolj pozorno in premišljeno?

Če obdarovanec na vašem seznamu ... 

Išče dolgoročno rešitev za svoj hrbet.
Verjame v strokovno obravnavo.
Je pripravljen na izkušnjo, ki izboljša stanje hrbtenice. 

Imamo za vas rešitev!

Podarite darilni bon, ki preverjeno pomaga odpraviti bolečine v križu, vratu, hrbtenici.

Kako do bona?  


Da bi vam kar najbolj ustregli, smo darilne bone pripravili tako, da nanje vpišemo:

- katerokoli storitev iz naše ponudbe (posvet, vadba, terapija),

- ali pa vrednost, ki omogoča prost izbor storitev. To pomeni, da prispevate začetni vložek in se obdarovanec sam odloči, kaj iz naše ponudbe želi koristiti. Najnižja vrednost bona je 50 EUR. 

Po plačilu prejmete bon v elektronski obliki.

POSVET Z DR. KERNCEM

Pogovor in jasna pojasnitev, kaj povzroča težave in kako jih dolgoročno odpraviti je odlično darilo. 

Če se obdarovanec spopada z bolečinami v hrbtu in ne najde olajšanja, podarite bon za posvet z dr. Kerncem.

Na posvetu izve, kakšna je realna rešitev pri išiasu, herniji, skoliozi ali spondilozi in ostalih težavah s hrbtenico.

Cena posveta je 50 EUR.

INDIVIDUALNA VADBA  

Če imate bližnje, ki se bojijo aktivnosti in čakajo v mirovanju, da bolečina mine sama od sebe - razmislite o darilnem bonu vadbe. Aktivna rešitev je najučinkovitejši način za razbremenitev hrbtenice in z njo povezanih bolečin.

Na podlagi posveta pripravimo načrt, ki je prilagojen stanju, težavam, gibalnim navadam, funkcionalnim sposobnostim in morebitnim pridruženim boleznim. 


Cena posveta in 3- urne vadbe je 200 EUR. Posvet pri nakupu paketa vadb podarimo. 

TERAPEVTSKA MASAŽA

Nekatere ljudi je strah obiskati masaže, ker se bojijo poslabšanja bolečin.

Vendar terapevtska masaža certificirane terapevtke omogoči sprostitev zakrčenih mišic po točno določenem zaporedju in povrnitev naravnega in sproščenega gibanja. Poleg tega hitro, učinkovito in ciljano sprosti zategnjene mišice, razbremeni akutne bolečine, poveča pretok krvi in odstrani mlečno kislino.

Cena terapije je 60 EUR. 

Sem Dejan Kernc, dr. kineziologije in specialist za bolečine v hrbtenici.

Izkušnje sem pridobival na Fakulteti za šport in Ortopedski kliniki v Ljubljani, kjer smo z ekipo ortopedov, fizioterapevtov in kineziologov razvili vadbeni protokol za varno okrevanje po operaciji ledvene krivine. Znanje sem prenesel v prakso in ga poimenoval Re.aktiv. Pri reševanju težav s hrbtenico sem združil moči z izjemno Nežko Poljanšek, dipl. fizioterapevtko, v želji, da z večdimenzionalno obravnavo ponudiva dolgoročno odpravo bolečin in vrnitev v normalno življenje. 

O bolečinah v hrbtu predavam na izobraževanjih strokovne in splošne javnosti in sem avtor številnih prispevkov, ki so objavljeni v priznanih ortopedskih in poljudnih revijah.

Za vas imamo rešitev!

Podarite darilni bon, ki je namenjen obravnavi kroničnih težav hrbtenice (hernije, skolioze, spondiloze in ostalih diagnoz) in tudi preventivi (občasnim neprijetnostim in zategovanju v hrbtu).

Kaj pravijo naše stranke?

"

Na prijazen in strokoven način mi je pomagal razumeti, da je potrebno poslušati svoje telo ter počasi, pravilno in redno izvajati telesno vadbo. Ob tem so se moje bolečine v hrbtenici zmanjšale in na koncu tudi izginile.


ga. Silva 

"

Dr. Kernc se je v moje težave individualno poglobil in z le tremi obiski se mi je življenje obrnilo na bolje. Vsem, ki imate težave s križem, svetujem: POSKUSITE program dr. Kernca, saj sem sam zaradi neznanja delal vaje, ki so mi škodile oz. vaj nisem delal pravilno. 


g. Marko 

"

Dr. Kernc me je naučil pravilne izvedbe vaj in predstavil trike gibanja, ki jih lahko uporabim v vsakdanjem življenju tako v službi kot v prostem času. Moja hrbtenica je hvaležna.


ga. Barbara

RE.AKTIV SPINE d.o.o. 

dr. DEJAN KERNC

 

Ulica Ferda Kozaka 30 

1000 Ljubljana  

PRVIČ PRI NAS : Posvet z dr. Kerncem 

ODPRAVA BOLEČIN V HRBTU : Protokol Re.aktiv 

OSTALO : Tu smo, da vam pomagamo Splošni pogoji    Piškotki

© 2022 RE.AKTIV SPINE DOO. ALL RIGHTS RESERVED. 

>