PRILOŽNOST ZA VAŠ HRBET

Terapevtska masaža za odpravo bolečin


Terapevtska masaža + strokovnjak za hrbtenico ODPRAVA BOLEČINE V HRBTU


Več si lahko preberete na www.re.aktiv.siRe.aktiv terapevtska masaža vsebuje:

Pregled stanja

Sprostitev zakrčenih mišič

Personalizirane nasvete za preprečevanje bolečin

Pri bolečini v križu hitre rešitve ne delujejo. Pomembno je spremeniti način delovanja. Ali veste kaj je primerno za vas?


Pri akutnih bolečinah je pomembno da najprej zmanjšate bolečino. Najučinkoviteje to izvedete z dobro terapevtsko maserko, ki pozna omejitve bolečine, vzroke in učinkovite metode za sprostitev bolečine. Vaša pot se tukaj ne konča.


Če želite ohraniti neboleče stanje, je potrebno pravilno delovati tudi v prihodnje. Pri nas vas usmerimo, kako naprej, kaj lahko in česa ne.


O ekipi Re.aktiv


Sem dr. Dejan Kernc, specialist za področje hrbtenice. Znanje in izkušnje sem pridobival na Fakulteti za šport in Ortopedski kliniki v Ljubljani ter jih kasneje združil pod imenom Re.aktiv. Z lastnim protokolom pomagamo ljudem z različnimi težavami v hrbtenici in jih naučimo, da se lahko sami učinkovito spoprimejo s težavami in živijo brez njih. 


V ekipi Re.aktiv sodeluje terapevtka Sara, ki poleg masaž izvaja tudi individualne vadbe. Najboljše usmeritve pridejo s strokovnjakinjo, ki združuje masažo in prakso. 


Pri reševanju težav s hrbtenico sem združil moči z izjemno Nežko Poljanšek, dipl. fizioterapevtko, v želji, da vam z večdimenzionalno obravnavo ponudimo dolgoročno odpravo bolečin in vrnitev v normalno življenje. Verjamemo, da obstaja rešitev za vsak hrbet. Imate samo eno hrbtenico, dobro skrbite zanjo. 

"Zdaj, ko poznam mehanizem delovanja hrbtenice, nastanek težav v križu in vem, kako podprem hrbtenico, je rezultat samo posledica. Masaža je bila moj prvi korak, postal sem pozoren in svoje gibanje sedaj opazujem v povsem novi luči. Karkoli naredim, je sedaj boljše.«

g. Kristjan


»Ne morem verjeti, da je v teh časih sploh mogoče dobiti tako iskrene odgovore. Najlepša hvala za vse informacije. Veliko ste mi razjasnili glede bolečin v križu.«

ga. Saša

Na terapevtsko masažo se lahko prijavite tudi po telefonu 040 688 055 ali elektronskem naslovu info@re.aktiv.si

Razpoložljivi termini so ob ponedeljkih (dop. in pop.) in petkih (pop.).

Imate samo eno hrbtnico.

Prosimo, pazite nanjo. 

>