CENIK STORITEV RE.AKTIV

V Re.aktivu ponujamo storitve, ki so namenjene težavam s hrbtenico. Ker bi se vam radi približali, smo za vaše stanje, cilje in proračun pripravili različne pakete. 

Z nami ne boste našli le vadbe, ampak skupnost za zdravje hrbtenice. Od individualnih vadb do skupinskih, za vse težave v hrbtu in ne glede na starost in kondicijsko pripravljenost. 

Priporočamo, da začnete s posvetom pri dr. Kerncu, ki bo najprej pregledal stanje, nato pa predlagal paket, ki vam ustreza.

* Če imate težave s povezavami ali imate vprašanje, nam napišite e-sporočilo (info@re.aktiv.si). Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Cenik  storitev  Re.aktiv

POSVET Z DR. KERNCEM

30 MIN POSVET Z DR. KERNCEM

60 EUR

INDIVIDUALNI PROGRAMI 

1 INDIVIDUALNA URA  

*Individualna ura ne vključuje ugodnosti 3- oz. 8- urnega paketa. 


80 EUR

3 - URNI PAKET AKTIVACIJE ZA RAZBREMENITEV HRBTENICE

*Paket vključuje: izvedbo programa, ki je bil načrtovan na posvetu, 3 x 50 min vadbe z dipl. kineziologom, gratis video vsebine s prikazom pravilne izvedbe vaj. Veljavnost paketa je 2 meseca.


200 EUR 

8 - URNI PAKET STABILIZACIJE ZA KONTROLIRANJE BOLEČIN  V HRBTU

*Paket vključuje: izvedbo programa, ki je bil načrtovan na posvetu, 8x 50 min vadbe z dipl. kineziologom, po potrebi kontrolna ura vadbe z dr. Kerncem, gratis video vsebine s prikazom pravilne izvedbe vaj. Veljavnost paketa je 2 meseca.


410 EUR

5 - URNI PROGRAM VRAT

*Paket vključuje: izvedbo programa, ki je bil načrtovan na posvetu z fokusom na vratni hrbtenici, 5x 50 min vadbe z dipl. kineziologom, uporaba inovativnih pripomočkov. Veljavnost paketa je 2 meseca.

310 EUR

5 - URNI PAKET

PRENOS V VSAKDAN

*Paket je nadgradnja osnovnega paketa Pogoj za paket je opravljen 8-urni paket stabilizacije.


250 EUR

1 KONTROLNA URA Z DR. KERNCEM

* Ura (po končanem programu 8-urne aktivacije) je namenjena konzultaciji, osvežitvi znanja, spremljanju napredka, pojavu novih težav.


55 EUR

SKUPINSKI PROGRAMI 

6 - URNA SKUPINSKA

* 1x tedensko, do 5 udeležencev, v razpisanem terminu. Pogoj je opravljen individualen paket. Prednost strokovno vodena vadba, spremljanje stanja in nova razumevanja. Veljavnost paketa je 2 meseca.


99 EUR / 6 ur

SEMI PRIVAT VADBA

* semi privat ure po dogovoru, 1x tedensko, do 5 udeležencev. Prednost strokovno vodena vadba, spremljanje stanja in nova razumevanja. Veljavnost paketa je 2 meseca.


99 EUR / 6 ur

TERAPIJE

OSNOVNA TERAPEVTSKA MASAŽA (50 min)

65 EUR

MALA TERAPEVTSKA MASAŽA (25 min)

40 EUR

VELIKA TERAPEVTSKA MASAŽA (80 min)

80 EUR

5 - URNI PAKET TERAPEVSTKIH MASAŽ

260 EUR

8 - URNI PAKET TERAPEVTSKIH MASAŽ 

390 EUR

VIDEO VSEBINE

VIDEO VSEBINE S PRIKAZOM PRAVILNE IZVEDBE VAJ

40 EUR / mesec

80 EUR / 6 mesecev

Veljavnost cenika od 1. marca 2024."Po večkratnem ''opozarjanju križa'' me je ''stisnilo'' (pa ravno pred smučarsko sezono). Zaradi bolečin križa in naprej v desno nogo sem z muko napravil 30 korakov. Rezultat MRI je bila hernija, in ker vemo, kako je z našim zdravstvom, sem se odločil, da si pomagam z različnimi strokovnjaki in terapijami. Tudi, ko sem šel k dr. Kerncu na pogovor, sem bil že odločen za paket 8-urnega programa stabilizacije. Sodelavke Re.aktiva so se res potrudile, saj v začetku sploh nisem znal premikati medenice. Seveda z veliko vsakodnevne hoje, pitja vode in vajami dr. Kernca upam, da stabiliziram hrbtenico in se težave ne ponovijo. Aja pa še to - prej kot v 2 mesecih sem bil spet na smučeh."

Bojan

Naš pristop

V vaše gibanje želimo vrniti svobodo. Ključ do nje so pravilni vzorci gibanja, ki zaščitijo in razbremenijo hrbtenico ter odpravijo omejitve in šibke točke v gibanju.

Pri vadbi uporabljamo zanesljiv in varen protokol iz Ortopedske klinike v Ljubljani. Ta za razliko od ostalih vadb za hrbtenico združuje razumevanje hrbtenice, prilagajanje gibanja vašemu stanju in (najbolj pomembno) prenašanje naučenih vzorcev iz vadbe v vsakdanje gibanje.

Tesno sodelujemo s priznano fizioterapevtko go. Nežko Poljanšek, da z večdimenzionalno obravnavo zagotovimo celovit pristop. Vabljeni v Re.aktiv.

Dejan Kernc, dr. kineziologije

AKTUALNO

Članek dr. Kernca v REVIJI ONA

»Razumeti hrbtenico, ki je najpomembnejša gibalna struktura našega telesa, pomeni imeti moč, da si pomagate«. 

To so besede in ključno vodilo ekipe Re.aktiv, kjer verjamejo, da lahko premagate težave s hrbtenico in se vrnete v normalno življenje.

Prihaja prvi spletni program: RESETIRAJTE HERNIJO  

Program RESETIRAJTE HERNIJO je spletno usposabljanje, ki po korakih pokaže, kako pravilno skrbeti za hrbtenico po postavljeni diagnozi hernije. 

Program je zanesljiv in 100 % preverjen s pacienti, ki so z njegovo pomočjo uspešno umirili bolečine.  

Podarite ZDRAVJE HRBTENICE 

Ste v dvomih, kaj podariti svojim bližnjim? Se sprašujete, kaj bi jim koristilo, jih razveselilo in jim hkrati pomagalo? 


Za vas imamo rešitev! Podarite darilni bon, ki preverjeno pomaga odpraviti bolečine v križu, vratu, hrbtenici.

RE.AKTIV SPINE d.o.o. 

dr. DEJAN KERNC

 

Ulica Ferda Kozaka 30 

1000 Ljubljana  

PRVIČ PRI NAS : Vprašalnik o reševanju težav 

ODPRAVA BOLEČIN V HRBTU : Protokol Re.aktiv 

OSTALO : Tu smo, da vam pomagamo Pogoji poslovanja    Piškotki

© 2022 RE.AKTIV SPINE DOO. ALL RIGHTS RESERVED.