Imate težave s hrbtenico? Preizkusite nas.

Z nami ne boste našli le vadbe, ampak skupnost. Od individualnih vadb do skupinskih, za vse težave s hrbtenico in ne glede na starost in kondicijsko pripravljenost. 

V Re.aktivu ponujamo storitve, ki so namenjene težavam s hrbtenico. Ker bi se vam radi približali, smo za vaše stanje, cilje in proračun pripravili različne pakete.

Priporočamo, da začnete s posvetom pri dr. Kerncu, ki bo najprej pregledal stanje, nato pa predlagal paket, ki vam ustreza.

***Če imate težave s povezavami ali imate vprašanje, nam napišite e-sporočilo (info@re.aktiv.si). Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

CENIK RE.AKTIV 
POSVET Z DR. KERNCEM

30 MIN POSVET Z DR. KERNCEM

*Posvet je brezplačen ob zakupu paketa vadb.

 

50 EUR

INDIVIDUALNE VADBE 

1 URA OSNOV

*Individualna ura ne vključuje ugodnosti 3- oz. 8- urnega paketa.

 

80 EUR

3 – URNI PAKET AKTIVACIJE ZA RAZBREMENITEV HRBTENICE

*Paket vključuje: brezplačen posvet z dr. Kerncem, 3 x 60 min vadbe z dipl. kineziologom, možnost dokupa video vsebin s prikazom pravilne izvedbe vaj. Veljavnost paketa je 2 meseca.

 

200 EUR

8 – URNI PAKET STABILIZACIJE ZA KONTROLIRANJE BOLEČIN  V HRBTU

*Paket vključuje: brezplačen posvet z dr. Kerncem, 6x 60 min vadbe z dipl. kineziologom, 2x kontrolna ura vadbe z dr. Kerncem, gratis video vsebine s prikazom pravilne izvedbe vaj, ob enkratnem plačilu zneska terapevtska masaža za sprostitev zakrčenih mišic. Veljavnost paketa je 2 meseca.

 

390 EUR

6 – URNI NADALJEVALNI PAKET KREPITVE

*Paket individualne vadbe z dipl. kineziologom je namenjen ohranjanju splošne kondicije, hujšanju, pridobivanju specifične moči, rehabilitacije ostalih delov telesa in izboljšanju telesnega ravnovesja. Pogoj za paket je opravljen 8-urni paket stabilizacije.

 

300 EUR

1 KONTROLNA URA Z DR. KERNCEM

* Ura (po končanem programu 8-urne aktivacije) je namenjena konzultaciji, osvežitvi znanja, spremljanju napredka, pojavu novih težav.

 

50 EUR

SKUPINSKE VADBE

6 – URNA SKUPINSKA

* 1x tedensko, do 5 udeležencev, v razpisanem terminu. Pogoj je opravljen individualen paket. Prednost strokovno vodena vadba, spremljanje stanja in nova razumevanja. Veljavnost paketa je 2 meseca.

 

99 EUR / 6 ur

SEMI PRIVAT VADBA

* semi privat ure po dogovoru, 1x tedensko, do 5 udeležencev. Prednost strokovno vodena vadba, spremljanje stanja in nova razumevanja. Veljavnost paketa je 2 meseca.

 

99 EUR / 6 ur

TERAPEVTSKA MASAŽA
50 – MINUTNA TERAPEVTSKA MASAŽA

60 EUR

VIDEO VSEBINE
VIDEO VSEBINE S PRIKAZOM PRAVILNE IZVEDBE VAJ

20 EUR / mesec

Vaša pot do odpravljanja težav s hrbtenico, se začne tukaj!

PRIJAVA NA POSVET Z DR. DEJANOM KERNCEM

USPEŠNE ZGODBE

Prave zgodbe. Pravi ljudje. Tudi vi ste lahko med njimi.

Povežite se z nami!

RE.AKTIV SPINE, raziskave in razvoj d.o.o.