NOVO V RE.AKTIVU!  

Skupinska vadba za hrbtenico na osnovi vadbenega protokola iz Ortopedske klinike v Ljubljani.Vadba za hrbtenico: 100 % STABILNA HRBTENICA   

Okrepite telo varno, pravilno in brez tveganja za poškodbe.


Skupinska vadba za hrbtenico 100 % je namenjena vsem, ki ste v Re.aktivu opravili individualno program. In tudi tistim, ki bi želeli vadbo za stabilno hrbtenico obiskovati v zaprti skupini s partnerji, prijatelji, kolegi. 

Vadba za hrbtenico 100 % 

Ali imate slabšo kondicijsko pripravljenost, zakrčene mišice, občasne bolečine v hrbtu, manjšo gibljivost v sklepih, slabo držo? 

Iščete vodeno vadbo, s katero boste nadgrajevali osnove in ohranjali gibljivost hrbtenice - ob tem se pa tudi dobro imeli? 


Vadba za hrbtenico 100 % je skupinska vadba, ki vam bo pomagala okrepiti mišice, izboljšati moč in gibalne sposobnosti. Z njo boste dvignili raven kondicije, ustvarili boljše ravnovesje telesa in razvili stabilizatorje trupa.


Predvsem pa spoznali, kako vključiti pravilne vzorce gibanja v svoja vsakodnevna opravila in aktivnosti, da 100 % stabilizirate hrbtenico na vsakem koraku.

Varno in strokovno vas pripeljemo do forme, ki si jo želite.


Iščete varno in strokovno vadbo za hrbet, ki hkrati krepi telo? Skupinska vadba za hrbtenico 100 % nadgrajuje osnove in vas ohranja v formi. 

(6x obisk 60-minutne vadbe znaša 99 EUR.) 

Zakaj skupinska vadba za hrbtenico 100 %?  

MAJHNE SKUPINE

Ker je vsako telo drugačno, vztrajamo pri majhnih skupinah, do največ 4 vadečih. Premišljen pristop omogoča, da vsako vajo prilagodimo posamezniku, njegovim ciljem, potrebam in sposobnostim.

Ob tem pa budno spremljamo pravilnost izvedbe in napredek, kar v večji skupini ne bi bilo mogoče.

 V LASTNEM TEMPU

Na vadbi upoštevamo individualne zmožnosti in omejitve hrbta ter prilagodimo vaje, da bodo za vas primerne.

Obremenitev stopnjujemo varno in glede na vašo sposobnost. 

 DODATNA PODPORA

Podpiramo vas pri doseganju ciljev in v vsakem trenutku poskrbimo za varnost hrbtenice.

Ob morebitnem pojavu (starih ali novih) poškodb in težav vas usmerimo na individualno obravnavo k dr. Kerncu ali na terapevtsko masažo. Z nami ne boste obstali v negotovosti in brez rešitve.

Vadba za hrbtenico 100 %: URNIK (velja od 19.9.2022)

Na vadbo za hrbtenico 100% se lahko prijavite:

v razpisanem terminu (pogoj je opravljen individualen paket)

  • PONEDELJEK: ob 17:00
  • SREDA: ob 9:00, 16:00 in 19:00
  • PETEK: ob 10:00

po dogovoru v semi privat obliki za pare ali prijatelje, ki si želijo več individualne pozornosti. 

Vadba za hrbtenico 100 %: LOKACIJA

Ambulanta Re.aktiv

Ulica Ferda Kozaka 20

1000 Ljubljana, Slovenija


Iščete varno in strokovno vadbo za hrbtenico, ki hkrati krepi telo? Skupinska vadba za hrbtenico 100 % nadgrajuje osnove in vas ohranja v formi. 

(6x obisk 60-minutne vadbe znaša 99 EUR.) 

Kakšne rezultate lahko pričakujete?

Glede na rezultate testnih skupin, program vadbe za hrbtenico 100 %:   

Izboljšate držo in popravite stanje hrbtenice. 

Uporaba pravilnih vzorcev gibanja je edina dolgoročna rešitev pri težavah s hrbtenico. In 100 % prenosljiva na vse aktivnosti in dejavnosti, ki jih radi počnete.

Zgradite moč stabilizatorjev. 

Močnejše stabilizacijske mišice so povezane z boljšim zavedanjem in zaznavanjem telesa. Oba sta ključna za življenjsko harmonijo in razumevanje lastne vrednosti.

Pridobite vztrajnost. 

Izmenjava izkušenj med udeleženci, lažje vsakodnevno delovanje, več vztrajnosti in doslednosti, motivacija in obilo dobre volje.

Naš pristop

V vaše gibanje želimo vrniti svobodo. Ključ do nje so pravilni vzorci gibanja, ki zaščitijo in razbremenijo hrbtenico ter odpravijo omejitve in šibke točke v gibanju. 

Pri vadbi uporabljamo zanesljiv in varen protokol iz Ortopedske klinike v Ljubljani. Ta za razliko od ostalih vadb za hrbtenico združuje razumevanje hrbtenice, prilagajanje gibanja vašemu stanju in (najbolj pomembno) prenašanje naučenih vzorcev iz vadbe v vsakdanje gibanje.

Tesno sodelujemo s priznano fizioterapevtko go. Nežko Poljanšek, da z večdimenzionalno obravnavo zagotovimo celovit pristop. Vabljeni v Re.aktiv.

Dejan Kernc, dr. kineziologije

Sara Moškon, dipl. kineziolog


Vredni zaupanja

5⭐ ocen

g. Tomaž


"Zahvaljujem se vam za vaje in napotke, ki mi omogočajo popotovanje. Vsak dan pol ure zjutraj in pol ure zvečer izvajam vse vaje ,ki sva jih obdelala, poleg tega pa jih izvajam tudi na motorju med vožnjo. Na dve uri se tudi ustavim in naredim raztezne vaje. Med vožnjo nimam težav, imam pa malo bolečin ,če malo dalj hodim. Še enkrat hvala."

ga. Helena


"Zelo me veseli in v čast mi je, da lahko svoje bolečine in težave s hrbtenico še naprej obvladujem in seveda odpravljam pod tvojim strokovnim in izjemno srčnim vodstvom.

Tudi če izpustim dejstvo, da mi tvoje izbrane besede in marsikdaj “brca v rit” zelo blagodejno delujejo na siceršnje mentalno počutje  vem,  da je to zame in moje funkcioniranje edina prava pot. Brez premisleka potrjujem svojo udeležbo."

g. Aleš


"Po letu in pol iskanja rešitve za protruzije diskov in obiskih štirih različnih manualnih terapevtov sem naletel na članek dr. Kermca. Po dveh mesecih skupnega dela sem zopet dobil samozavest za aktivacijo svojega telesa. Njegov osebni pristop in pozitivna energija pa sta dodani vrednosti, ki vse skupaj spremenita v odlično izkušnjo."

ga. Tina


»Zaradi bolečin sem preizkusila vse možne aparate, metode in masaže. Ugotovila sem, da je edina stvar, ki je še nisem naredila, zares dobro in kvalitetno natrenirati ključne mišice. Po posvetu z dr. Kerncem, kjer sva naredila načrt reaktiviranja, sem pričela z rednim izvajanjem vaj. Najprej pod strokovno pomočjo, zdaj pa že dve leti vadim sama. Bolečin ni več, če pa se pojavijo, jih znam umiriti in hitreje "pozdraviti".«

Vas zanima več o vadbi za hrbtenico 100%? Pošljite nam sporočilo.

Ime in priimek
E-naslov*
Sporočilo
0 of 370

© 2022 RE.AKTIV SPINE DOO. ALL RIGHTS RESERVED. 

>