Hvala za zaupanje.


E-knjiga je že na poti v vaš e-nabiralnik. 

Predno greste ... 

Vas zanima, kako si pri kontroliranju bolečin pomagate sami? Vas zanima ... 

  • Kaj smete početi oz. katere aktivnosti so za vas primerne - kljub bolečinam v hrbtu?  
  • Kako se celostno lotiti odpravljanja vzrokov in kakšna je dolgoročna rešitev za vaše težave?
  • Kako premagati strah pred gibanjem? 
  • Odgovore na vsa vprašanja, ki jih v zvezi s težavami imate.

Vabljeni na POSVET z dr. KERNCEM. 

Ne boste več iskali spletnih nasvetov, telovadili brez jasnih navodil, obiskovali masaže in uporabljali razne pripomočke, saj domov odnesete razumevanje, kako ravnati s svojo hrbtenico.

Pozdravljeni, 


sem Dejan Kernc, dr. kineziologije in specialist za bolečine v hrbtenici. Izkušnje sem pridobival na Fakulteti za šport in Ortopedski kliniki v Ljubljani, kjer smo z ekipo ortopedov, fizioterapevtov in kineziologov razvili vadbeni protokol za varno okrevanje po operaciji ledvene krivine. Znanje sem prenesel v prakso in ga poimenoval Re.aktiv.Pri reševanju težav s hrbtenico sem združil moči z izjemno Nežko Poljanšek, dipl. fizioterapevtko, v želji, da vam z večdimenzionalno obravnavo ponudiva dolgoročno odpravo bolečin in vrnitev v normalno življenje. 


O bolečinah v hrbtu predavam na izobraževanjih strokovne in splošne javnosti in sem avtor številnih prispevkov, ki so objavljeni v priznanih ortopedskih in poljudnih revijah. Trudim se, da stvari povem na enostaven, logičen in zanimiv način. Strokovno, a hkrati preprosto.


Prijava na POSVET z dr. Kerncem.

Posvet traja 30 minut in poteka v živo ali online. 

>