Opravite spletni vprašalnik, da spoznate, kje je razlog vaših bolečin v križu in kako si lahko pri težavah pomagate sami.

Prihodnost odpravljanja težav s hrbtenico je v vašem razumevanju. Zato na koncu vprašalnika, dr. Dejan Kernc poglobljeno razloži, kaj je najverjetnejši vzrok bolečin v vašem križu, kako si lahko pomagate sami in kateri so opozorilni znaki, zaradi katerih je treba na pregled k zdravniku specialistu.

Pomagam pri odpravljanju bolečin v hrbtenici. Težav se lotevam celostno, od opredelitve vzroka težav do razbremenitve hrbtenice. 


Pri delu uporabljam vadbeni protokol iz Ortopedske klinike v Ljubljani, s pomočjo katerega prilagodim rešitev vaši hrbtenici, z upoštevanjem težav, gibalnih vzorcev, genetike ... Zanesljivo lahko povem, da niti dve hrbtenici nista enaki in temu primerno vsaka potrebuje drugačno obravnavo.


Prednost mojega pristopa je v tem, da natančno izveste, kaj smete delati (in česa ne) ter kako kontrolirati bolečino. Zadnje leto delim ambulanto z Nežko Poljanšek, dipl. fiziot., s katero omogočava večdimenzionalno obravnavo in vrnitev v normalno življenje.  


dr. Dejan Kernc

Hrbtenica ne mara instant trendov. Izberite rešitev, ki bo pravilna in dolgoročna. Lažje vam bo. 

Prvič pri nas? vabljeni na posvet

30 min individualni posvet, na katerem dr. Kernc pregleda stanje vaše hrbtenice, da ugotovi, kje je vzrok bolečin, pregleda izvide (če jih imate) in odgovori na vsa vaša vprašanja. Poseben poudarek nameni pravilnemu gibanju in razlagi, kaj smete delati oz. katere aktivnosti so za vas primerne in kako pravilno izvajati vaje.

3 ure individualne vadbe ZA PRAVILNE VZORCE GIBANJA 

Po posvetu dr. Kernc pripravi vadbeni protokol, prilagojen vašemu stanju. Običajno so dovolj 3 ure, da osvojite osnovne položaje, s pomočjo katerih kasneje vadite sami. 

Verjamem, da je za hrbtenico gibanje najboljše zdravilo. Če ga povežete s pravilnim vzorci in zaznavanjem svojega telesa ter njegovih omejitev, dobite najmočnejše orodje v boju z bolečinami v križu. RAZUMEVANJE. 


dr. Dejan Kernc

Kaj pravijo stranke?

"

"Pred mnogimi leti sem bila operirana HD L4-L5. Lani pa sem se zopet spopadala s to diagnozo. Redno hodim na manualno terapijo trenutno pa tudi k Dejanu. Lahko rečem samo, da sem zelo vesela, da sem se odločila za tovrstno telovadbo. Dejan me je naučil pravilne izvedbe vaj in predstavil trike gibanja, ki jih lahko uporabim v vsakdanjem življenju tako v službi kot v prostem času. Skratka, hvala Dejanu in Nežki. Moja hrbtenica je obema hvaležna, seveda sem se pa tudi sama morala disciplinirati in pridno predvsem pa pravilno telovaditi. Sem zelo vesela, da napredujem.


ga. Barbara

 / Fashion Blogger

"

»Zaradi bolečin sem preizkusila vse možne aparate, metode in masaže. Ugotovila sem, da je edina stvar, ki je še nisem naredila, zares dobro in kvalitetno natrenirati ključne mišice. Po posvetu z dr. Kerncem, kjer sva naredila načrt reaktiviranja, sem pričela z rednim izvajanjem vaj. Najprej pod strokovno pomočjo, zdaj pa že dve leti vadim sama. Bolečin ni več, če pa se pojavijo, jih znam umiriti in hitreje "pozdraviti".«


ga. Tina

/ Fashion Blogger

"

Najprej te poduči o hrbtenici, najde vzroke težav, nato pregleda gibanje. In šele, ko si seznanjen z vsem potrebnim, lahko začneš odpravljati slabe navade. Ne delaš na pamet, ne poskušaš vse možno, raje slediš načrtu. Rezultati so dobri.«


g. Miha

/ Fashion Blogger

Imate samo eno hrbtnico. Prosimo, pazite nanjo. 

Insert Content Template or Symbol
>