POSVET DR. KERNCEM O BOLEČINAH V HRBTU

Spoznajte vzrok težav in pot do dolgoročne rešitve bolečin. 


Prijavite se v spletno skupnost 

"MOJA HRBTENICA"

Spletna skupnost je namenjena razumevanju in odpravljanju težav s hrbtenico. Izvedeli boste, kako prepoznati znake in simptome, ki opozarjajo na težave. Preizkusili načine, ki umirjajo oz. preprečujejo bolečine. Optimizirali stanje z naprednim vadbenim protokolom. In si povrnili svobodo gibanja in dobrega počutja. 

Prostor za vprašanja in odgovore o hrbtenici  

Pregled pri zdravniku se običajno konča s priporočilom: "... In delajte vaje za hrbtenico".

Toda ... Katere vaje za hrbtenico so za vas primerne? Koliko časa trajajo bolečine? Kako sprostiti zakrčene mišice piriformisa? Ali se išias da umiriti? Kaj piše v izvidu oz. kako resno je vaše stanje? Kdaj k zdravniku? Ali je operacija edina rešitev?  

Zakaj, skupnost?

Pot odpravljanja težav s hrbtenico je polna vzponov in padcev. Zdi se, kot da ima vsak okoli vas nasvet, kaj storiti in kako si pomagati. Pa se ga pogosto niti sam ne drži.

Popolnoma normalno je, da se zato počutite, kot da ste obtičali. Medtem ko iščete, razglabljate in obiskujete terapije po tekočem traku, niste nikoli zares prepričani, ali ravnate pravilno. 

Samo predstavljam si lahko, kako težko je po nizu bolečih epizod pridobiti zaupanje. Zato sem se odločil, da vas spomnim, kaj je prava podpora in kako lahko s strokovnimi nasveti spremenite stanje hrbtenice in zdravja nasploh. Če le ravnate pravilno. 

To jesen se bomo lotili zapletene tematike hrbteničnih struktur (anatomije, posameznih težav, protokolov za odpravo bolečin). Potrudil se bom, da jih razložim na enostaven način. Ker verjamem, da sta znanje in razumevanje ključna elementa odprave težav s hrbtenico. Na katera se v vsakem trenutku lahko zanesete.      

PRDSTAVLJAMO ... 


IŠIAS

3XY

HERNIJA

I

OBČASNE BOLEČINE

S


VADBA ZA HRBTENICO

Ko

RE.AKTIV SPINE d.o.o. 

dr. DEJAN KERNC

 

Ulica Ferda Kozaka 30 

1000 Ljubljana  

PRVIČ PRI NAS : Posvet z dr. Kerncem 

ODPRAVA BOLEČIN V HRBTU : Protokol Re.aktiv 

OSTALO : Tu smo, da vam pomagamo Splošni pogoji    Piškotki

© 2022 RE.AKTIV SPINE DOO. ALL RIGHTS RESERVED. 

>