Rešitev za vaš hrbet!

Re.aktiv senzor ®  Preverjena rešitev, ki združuje pomoč pri bolečinah in vrhunsko tehnologijo.

ODLIČNI REZULTATI  

ENOSTAVNO SPREMLJANJE  

PREVERJENO IN ZANESLJIVO 

PRILAGOJENO HRBTENICI

Vam nagaja nadležna bolečina v hrbtu, hkrati pa zmanjkuje časa za vadbo? Potem veste, da je velika verjetnost, da vas bo bolečina dohitela.

S težavami v hrbtu se srečuje kar 80 % populacije. Na srečo se večina bolečin razmeroma hitro izboljša, ker so vzroki težav v zategovanju, mišični preobremenitvi in nepravilnih gibih.

Ali veste, da obstajajo načini, s katerimi premagate tovrstne bolečine in zmanjšate možnosti za njihov ponovni nastanek? Mednje spada krepitev stabilizacijskih mišic, pravilno gibanje in ohranjanje aktivnega življenja.

Novost na našem trgu!

Re.aktiv razkriva inovativno rešitev. Unikatni pripomoček, ki je pokazal izjemne rezultate pri odpravljanju ene najpogostejših zdravstvenih težav, bolečine v križu.  

ZANESLJIVA POMOČ

PERSONALIZIRAN PRISTOP

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

PRAVILNA IZVEDBA VAJ

PRILAGODITEV TEŽAVAM

VAREN PROTOKOL VADBE

re.aktiv senzor®

Podjetje Re.aktiv je v sodelovanju z Ortopedsko kliniko v Ljubljani razvilo nov način učenja in spremljanja stabilizacije, ki skrajša čas učenja in učinkovito zmanjša bolečino.

Za vaš uspeh smo združili znanstveno delo različnih strok (medicine, fizioterapije, kineziologije), inovativnosti in izkušnje pri delu s pacienti po operativnih posegih na hrbtenici. Vse to smo združili v protokol, aplikacijo in senzor, da ne boste skrbeli za nič drugega kot zgolj za odpravo vaše bolečine.

Z Re.aktiv senzorjem ste v vsakem trenutku informirani, ali je izvedba vaje pravilna. Posledično se hitreje naučite stabilizacije in zmanjšujete bolečine v križu.

Vaje so razdeljene na tri ravni, od uvajanje, aktivacije do krepitve. Sestavljene so z namenom krepitve stabilizacijskih mišic, ki podpirajo in razbremenjujejo hrbtenico. Z višanjem stopnje zahtevnosti se povečujeta obseg gibanja in jakost krepitve.

dr. Dejan Kernc

Svoje poslanstvo sem namenil reševanju težav s hrbtenico. Po končanem doktorskem študiju, ki je vključeval delo na Ortopedski kliniki v Ljubljani, sem spoznal, da lahko ljudem pomagam tudi drugače kot s protibolečinskimi tabletami in operativnimi posegi. V sodelovanju z ortopedom in fizioterapevti smo sestavili vadbeni protokol, ki sem ga naknadno obogatil s senzorjem.


Vse to v želji, da omogočim ljudem najenostavnejši, najhitrejši in najlažje dostopen način za reševanja težav s hrbtom.

Kaj pravijo uporabniki

Senzor mi je spremnil življenje - na bolje. 

Bila sem na raznih masažah, terapijah, jogi in nič mi ni pomagalo. Potem sem dobila v testiranje senzor Re.aktiv in se z njim naučila pravilne stabilizacije. To mi je spremenilo življenje - na bolje..  

Ana 

Odlična rešitev.

Zelo so mi pomagale vaje za sproščanje telesa. Imam zahtevno službo in vsakič, ko lovim rok, me zagrabi v križu. Ker mi zmanjkuje časa za vadbo, je senzor zame odlična rešitev. 

MARKO 

Hvaležna za senzor. 

Odkar pomnim, imam težave s križem, zato je vadba moja stalnica. Odkar imam senzor, na novo spoznavam, kaj je pravilno gibanje. Groza – ko pomislim, kaj sem delala s svojo hrbtenico! Hvaležna za senzor.

URŠA 

NE ČAKAJTE V BOLEČINAH!

Brezplačen posvet z dr. Kerncem 

Paketi

UVAJANJE

EUR

150

2h individualne vade + delo s terapevtom + personaliziran program + uporabo Re.aktiv senzorja.

AKTIVACIJA

EUR

240

5h individualne vade + delo s terapevtom + personaliziran program + uporabo Re.aktiv senzorja.

100% Garancija na Zadovoljstvo

GARANCIJA
100% 
NA ZADOVOLJSTVO 

Re.aktiv senzor preizkusite brez tveganja. Če z njim ne boste dosegli rezultatov, vam brez vprašanj vrnemo kupnino.

Preizkusite senzor na brezplačnem posvetu.

>