Re.aktiv - rešitev

Re.aktiv

Re.aktiv je vadba namenjena ljudem z bolečinami v hrbtenici. Nastala je v sodelovanju zdravnikov, fizioterapevtov in kineziologov, ki smo se združili z namenom iskanja učinkovite in strokovne pomoči pri lajšanju bolečin. Pri razvijanju vadbe smo skrbno implementirali specifična znanja vseh treh področij, saj se zavedamo, da je pri tovrstnih težavah potrebna največja previdnost.

„Re.aktiv se osredotoča na dvig kakovosti življenja v skladu z vašim vsakdanjim delovanjem. Zato smo razvili temeljno vadbo, ki je ključni element dobrega počutja in delovanja.“

Sodelovanje strokovnjakov s treh različnih področij je z inovativnim pristopom pripomoglo, da Re.aktiv premika meje hitre, učinkovite in varne vadbe za krepitev mišic hrbtenice kot tudi lajšanja bolečine. Še več - zaradi odličnih rezultatov postavlja nove mejnike lajšanja težav tako v strokovnih, kot v znanstvenih krogih.Vir:
Prirejeno po Vlaeyen, Johan WS, & Linton, Steven J. (2000). Fear-avoidance and its consequences in chronic musculoskeletal pain: a state of the art. Pain, 85(3), 317-332. Gradivo prirejeno za Re:aktiv.

Strah pred bolečino ali ponovno poškodbo je pogosto razlog, da se ne upamo gibati. Občutek imamo, da bomo z gibanjem še poslabšali svoje stanje. Tako ostajamo v začaranem krogu bolečine, kjer še dodatno zmanjšujemo svoje gibalne sposobnosti, ki so za okrevanje najpomembnjše (vijolična barva). Znanstveno je dokazano, da pot k okrevanju vodi preko učenja ter izvajanja pravilnih vaj in le tega boste deležni pod strokovnim vodstvom Re:aktiva (oranžna barva).

Spremenite začaran krog bolečin in izboljšajte kvaliteto vašega življenja.

Prijavite se na brezplačen posvet z g. Kerncem

KONTAKTI

NAROČANJE
od ponedeljka do petka med 11.00 - 15.00

Vadba se izvaja na Šmartinski cesti 96 v Ljubljani


TELEFON:
040 688 055


Elektronski naslov:
dejan.kernc@re.aktiv.si


Sledite nam na Facebooku

Podatki o podjetju
RE.AKTIV SPINE, raziskave in razvoj, d.o.o.
Dolenja Stara vas 55, Dolenja Stara vas, 8310 Šentjernej
Davčna številka 69544948
Matična številka 8396680000