O nas - Re.aktiv

O NAS

Naše poslanstvo je promocija varne in učinkovite vadbe, s katero želimo doseči kakovostno in zdravo delovanje posameznika.

“Smisel našega dela ni v našem nadzoru in v številčnosti obiskov, temveč v tem, da vas naučimo pravilne izvedbe vaj, ki jih boste lahko vnesli v svoje vsakodnevno življenje. Verjamemo, da bomo s tem vplivali tudi na boljšo kakovost vašega življenja.“

dr. Dejan Kernc

Specialist za področje hrbtenice in idejni vodja Re.aktiva

Pravijo, da je pot pomembnejša od cilja. Ta rek se mi je od nekdaj zdel zanimiv, a sem si kljub temu postavljal cilje in jim osredotočeno sledil. Pomen in resničnost reka sem imel priložnost spoznati pri opravljanju doktorskega študija. Čeprav sem blizu uresničitve cilja, pridobitve akademskega naziva, pa sem dosti bolj ponosen na pot, ki sem jo prehodil in ki me je izoblikovala v to kar sem postal, kar sem danes.

Številne ure študija, raziskav, pisanja in ustvarjanja so bili le delček mozaika, ki sem ga sestavljal. Dosti večji se je oblikoval preko poučevanja in udejstvovanja na različnih športnih področjih, vodenju in organiziranju poslovnih projektov, popotovanju po bližnjih in daljnih krajih, predvsem pa delovnih izkušenj pridobljenih doma in v tujini. Če k temu dodam še spoznavanje zanimivih ljudi, preko katerih sem se učil težkih, a pomembnih življenskih lekcij, danes vem, da je bilo vse našteto z namenom, da povežem v smiselno celoto - projekt Re:aktiv.

Za Re.aktiv lahko rečem, da odslikava mene in moje vrednote. Ustvaril sem ga na temeljih visokega strokovnega znanja, ki je tesno prepleten z izkušnjami. Svoje delo jemljem resno in verjamem, da je strokovnost nujna za pravilno ukrepanje in edini način za dosego kakovosti. Sprejetim izzivom se v celoti posvetim in delo opravim najbolje kar zmorem in znam. Ker v njem uživam, vanj vlagam vso energijo v želji, da skupaj dosežemo najboljši rezultat.

Zavedam se, da ima vsak od vas svojo zgodbo, zato stranke jemljem celostno in ne verjamem v zgolj tehnično obravnavo. Odnos, ki ga pri vadbi vzpostavim je temelj za nadaljnje delo in predstavlja zaupanje, ki se razvija skozi čas. Le to je bistveno, da obrnete bolečino na bolje. Vrednosti vadbe ni moč opredeliti analitično, lahko pa prepoznate njeno vrednost, ko jo začutite. Zato vas vabim, da nas pokličete in se na srečanju - posvetu pogovorimo kako vam lahko pomagamo.

Spremenite začaran krog bolečin in izboljšajte kvaliteto vašega življenja.

Prijavite se na brezplačen posvet z g. Kerncem

KONTAKTI

NAROČANJE
od ponedeljka do petka med 11.00 - 15.00

Vadba se izvaja na Šmartinski cesti 96 v Ljubljani


TELEFON:
040 688 055


Elektronski naslov:
dejan.kernc@re.aktiv.si


Sledite nam na Facebooku

Podatki o podjetju
RE.AKTIV SPINE, raziskave in razvoj, d.o.o.
Dolenja Stara vas 55, Dolenja Stara vas, 8310 Šentjernej
Davčna številka 69544948
Matična številka 8396680000