Imamo skupni cilj.

Odpravljamo težave s hrbtenico, razbremenimo strukture ter posledično zmanjšamo stopnjo bolečine. Pri procesu sodelujejo strokovnjaki kineziologije, fizioterapije in medicine, s čimer zagotavljamo večdimenzionalno obravnavo in visoko stopnjo učinkovitosti.

dr. DEJAN KERNC
ustanovitelj, direktor, vodja

Nezadovoljen z dejstvom, da kar 9 od 10 posameznikov ostaja brez pomoči, ko se pojavijo bolečine v hrbtenici, sem se pred leti pridružil ekipi strokovnjakov iz Ortopedske klinike v Ljubljani. Skupaj smo odkrili, da rešitev za bolečo hrbtenico obstaja. In to ne v obliki tablet!

Z ekipo fizioterapevtov, kineziologov in ortopeda smo z raziskavo potrdili uspešnost zgodnjega rehabilitacijskega vadbenega programa po posegu zatrditve ledvene hrbtenice. Vadbeni protokol, ki je pri tem nastal in bil tudi znanstveno potrjen, predstavlja osnovo sistema Re.aktiv.

Njegova drugačnost je v tem, da v ospredje postavlja razumevanje težav in pravilno gibanje. Vadba vključuje tako um kot telo ter enako uspešno pomaga seniorjem s pridruženimi boleznimi, aktivnim posameznikom kot zaposlenim delavcem, da brez bolečin opravljajo svoje delo.

Tehniko sem izpilil do te mere, da vsakogar zanesljivo pripelje od zaznavanja stabilizacijskih mišic do avtomatizirane zaščite hrbtenice. Vse to z uporabo neinvazivnega načina, ki izboljšuje stanje bolečine in prinaša izjemne rezultate. Moje delo v Re.aktivu lahko opišem z besedami: »Razumevanje je bistvo napredka«. In napredka so naše stranke deležne ob vsakem obisku.

Verjamemo, da lahko napredujete le z znanjem.

Izjemno skrbimo za svoje stranke in njihovo dobro počutje, zagotavljamo dolgoročni protokol reševanja težav s hrbtenico, ob tem pa vedno upoštevamo zdrave vrednote. Dovolite, da se vam predstavimo.

Verjamemo, da lahko napredujete le z znanjem.

Izjemno skrbimo za svoje stranke in njihovo dobro počutje, zagotavljamo dolgoročni protokol reševanja težav s hrbtenico, ob tem pa vedno upoštevamo zdrave vrednote. Dovolite, da se vam predstavimo.

Ste v dobrih rokah!

PRISLUHNEMO

Prisluhnemo vašim težavam, željam in ciljem.

Odgovorimo na vsa vprašanja.

Odločitve o načinu vadbe sprejmemo v dialogu z vami.

PRILAGODIMO

Vsako telo je individuum zase.

Program, ki ga na vadbi pripravimo, je prirejen vaši situaciji, vašim težavam in vašemu telesu.

Ne verjamemo v splošne vadbe, kjer vse težave obravnavajo na enak način. Vsaka vaja ni primerna za vsakogar.

IZOBRAŽUJEMO

Ključni element je vaše razumevanje. Zakaj?

Znanstveno je dokazano, da pot k okrevanju vodi preko učenja in izvajanja pravilnega gibanja. Zato radi rečemo, da vadba ni fizično naporna, je pa mentalno, saj morate vedeti, katere mišice aktivirati in kdaj, da zavarujete hrbtenico.

Svoje partnerje skrbno izbiramo.

Ponosni smo, da lahko aktivno sodelujemo pri zdravju in dobrem počutju skupnosti. Resno sprejemamo svojo vlogo odgovornega podjetja in se s tem namenom povezujemo z najboljšimi na področju.

Povežite se z nami!

RE.AKTIV SPINE, raziskave in razvoj d.o.o.