NOVO! 

Spletni program na osnovi vadbenega protokola iz Ortopedske klinike v Ljubljani.  

Ustavite bolečine in težave: 

RESETIRAJTE HERNIJO!  

Pred mnogimi leti sem bila operirana HD L4 - L5. Lani pa sem se zopet spopadala s to diagnozo.

Težko je nekomu razložiti, kaj pomeni imeti hernijo. Ponoči slabo spiš, stalno se prebujaš, zjutraj težko vstaneš iz postelje. Preko dneva si brez energije, ker te stalno zbada v križu.

Naj povem, da sem bil prvič operiran na hrbtu pred 12 leti. Drugič sem bil operiran pred 5 leti. Žal druga operacija ni uspela in bi potreboval še tretjo s fiksacijo L 4/5.

Po večkratnem ''opozarjanju križa'' me je ''stisnilo'' (pa ravno pred smučarsko sezono). Zaradi bolečin križa in naprej v desno nogo sem z muko napravil 30 korakov. Rezultat MRI je bila hernija.

Z diagnozo protruzije medvretenčnih ploščic L4-L5 in L5-S1 in neznosnimi bolečinami v križu sem iz obupa poskusil veliko stvari: različne vaje iz interneta, masaže, elektrostimulacijo (Compex in InterX ...

Zaradi bolečin preizkušam vse možne aparate, metode in masaže.

NISTE sami!

Odslej vam bo v pomoč  program  dr. Kernca  "RESETIRAJTE HERNIJO"

Kaj je program RESETIRAJTE HERNIJO?

Program »RESETIRAJTE HERNIJO« je spletno usposabljanje, ki po korakih pokaže, kako pravilno skrbeti za hrbtenico po postavljeni diagnozi hernije ali protruzijo diska. Program je varen, zanesljiv in 100 % preverjen s pacienti, ki z njegovo pomočjo uspešno umirjajo bolečine.  


Trg in splet sta zasičena z metodami za premagovanje bolečin. Ne glede na to, ali imate hernijo nekaj mesecev ali nekaj let - pri težavah, ki ne potrebujejo operativnega posega, človek ostane sam s sabo in bolečino.


Trdno verjamemo, da je v znanju moč in da je prava rešitev tista, ki ODPRAVLJA vzrok in ima poudarek na gibanju PRILAGOJENEM vaši hrbtenici.

Predstavljajte si, da bi ...

IMELI ZNANJE

Vedeli, kako ravnati s svojo hrbtenico, da je ne obremenite. 

KONTROLIRALI  STANJE

Znali umiriti simptome išiasa in bolečine v križu.

VERJELI VASE

Se oprli na lastno znanje in prenehali slediti nasvetom drugih

»Težko je nekomu razložiti, kaj pomeni imeti hernijo. Ponoči slabo spiš, stalno se prebujaš, zjutraj težko vstaneš iz postelje. Preko dneva si brez energije, ker te stalno zbada v križu. Z bolečino sem se spopadal več let, upošteval zdravniške nasvete, zmanjšal telesno težo. Slednji ukrep je sicer nekaj časa deloval, vendar so se bolečine vrnile. Začel sem plavati in kmalu ugotovil, da mi to povzroča dodatne bolečine. Ko mi je po podrobnih pregledih, zdravnik dejal, da »vas pa res ne bi smelo boleti v križu« sem spoznal, da bo treba poskusiti še kaj drugega.

Pri dr. Kerncu so me najbolj prevzeli njegov optimizem, dobra volja ter zelo strokoven pristop k težavam in vadbi. Čeprav se mi je ta sprva zdela nekoliko nenavadna, sem kmalu zaznal njene pozitivne učinke. Jakost bolečine in njena pogostost sta se začeli zmanjševati, po približno treh mesecih pa so bolečine praktično izginile. Re.aktiv, hvala!«

Miha F.  

VRATA PROGRAMA SO ODPRTA:

RESETIRAJTE HERNIJO ZDAJ!

Pohitite in se priskrbite dostop! 

Kje bomo začeli? S pripravo individualnega programa za vašo hrbtenico. 

Program vam bo pomagal ...

01

Pridobiti razumevanje, da vam bo kristalno jasno, kako ravnati s hrbtenico. Nič več zapravljanja časa in energije za splošne nasvete in mnenja drugih!

02

Do hitre implementacije nasvetov v prakso, da umirite bolečine in se izognete njihovim ponovitvam.

03

Do zadovoljstva, da je na voljo preprost in učinkovit protokol, ki bo izboljšal stanje hrbtenice – ne da bi ji pri tem škodili.

04

Na popolnoma neinvaziven način odpraviti vzrok težav in poskrbeti za dolgoročno odpravo simptomov hernije.

05

Izboljšati stanje hrbtenice in celotnega telesa na varen funkcionalen način.

06

Zaupati v svojo hrbtenico in jo narediti močno (tudi ob prisotnosti hernije).

Kako deluje program

RESETIRAJTE HERNIJO?

Z nakupom boste dobili doživljenjski, neomejen 24/7 dostop do programa, kjerkoli se nahajate. Z možnostjo zaustavitve in ponovnega predvajanja katerega koli dela programa lahko pridobivate razumevanje v svojem tempu in tehnike postopoma prenesete v svoje gibanje. Program sestavlja: 


  • osnova je sestavljena iz 4 modulov dr. Kernca
  • številni nasveti, s katerimi boste popravili gibanje in razbremenili hrbtenico
  • demonstracijo vaj raztezanja, ki sprostijo hrbtenično strukturo
  • odgovori na najpogostejša vprašanja iz ambulante bodo približala način reševanja sotrpinov. Vsak ima svojo zgodbo in izkušnje so prenosljive.   

VRATA PROGRAMA SO ODPRTA:

RESETIRAJTE HERNIJO ZDAJ!


Pohitite in se priskrbite dostop! 

Kaj vas bo najbolj podprlo? Kontakt z ekipo Re.aktiv, ki vam bo na voljo za vsa vprašanja in težave. 

Je program RESETIRAJTE HERNIJO za vas primeren?

Program je namenjen vsem, ki iščejo dolgoročno rešitev in so se naveličali vrtenja v začaranem krogu bolečin, trpljenja in omejitev. Spoznali so, da rešitve preko spleta, terapije in pripomočki pomagajo krajši čas, nato pa se bolečina (prej ali slej) ponovi - in si želijo prave dolgoročne rešitve, za katero so pripravljeni investirati energijo in čas.

Ne glede na to, koliko časa imate težave, premagovanje diagnoz in težav v hrbtu pomeni razumeti hrbtenico, prilagoditi način gibanja ter ostati dosleden tudi, ko najhujše mine.


hernija protruzija diska

Diagnoze protruzija in hernija

Diagnosticirano imate protruzijo ali hernijo diska, a niste primerni za operativni poseg (ali pa je ta že za vami in so se bolečine vrnile).

išias po eni nogi

Simptome išas

Neprestano se borite z bolečinami v križu, nogi, vratu. Pogosto jih spremlja išias. Radi bi spoznali, kako vzeti zdravje svoje hrbtenice v svoje roke in se naučiti pravilnega ravnanja. Zanima vas dolgoročna rešitev in razumete, da imajo instant rešitve zgolj kratkoročni učinek.

Bolečine v križu

Radi bi spoznali, kako vzeti zdravje svoje hrbtenice v svoje roke in se naučiti pravilnega ravnanja. Zanima vas dolgoročna rešitev in razumete, da imajo instant rešitve zgolj kratkoročni učinek.

Zakaj program

RESETIRAJTE HERNIJO?

RESETIRAJTE HERNIJO je spletni program, ki je odporen na prostor in čas. Evolucijsko gledano, se hrbtenice čez zadnja tisočletja niso spreminjale, da bi čez nekaj let potrebovali nova orodja, kako z njimi ravnati. Kar deluje ZDAJ, bo delovalo tudi v PRIHODNJE - zato so nasveti v programu zimzeleni in preverjeno učinkoviti.

Program RESETIRAJTE HERNIJO vsebuje

PRAVA REŠITEV 

Prva stvar, ki jo boste srečali po vstopu v program je vprašalnik na podlagi simptomov, na podlagi katerega boste prejeli individualne smernice za vašo hrbtenico. 

VAJE ZA HRBTENICO 

Vaje za razbremenitev hrbtenice in umiritev bolečin. Ne bo vam treba čakati na termine terapij, reševanja težav se boste lahko lotili nemudoma.

DODATNE VSEBINE

E-knjiga vam bo razsvetlila vzroke za nastanek hernije ter ponudila dodatno razumevanje in razlago, kaj povzroča hernijo.

Kdo je ustvaril program RESETIRAJTE HERNIJO?

Dejan Kernc, dr. kineziologije in specialist za bolečine v hrbtenici je izkušnje pridobival na Fakulteti za šport in Ortopedski kliniki v Ljubljani, kjer je z ekipo ortopedov, fizioterapevtov in kineziologov razvil vadbeni protokol za varno okrevanje po operaciji ledvene hrbtenice. Znanje je prenesel v prakso in ga poimenoval Re.aktiv. 

Pri reševanju težav s hrbtenico je združil moči z izjemno Nežko Poljanšek, dipl. fizioterapevtko, v želji, da vam z večdimenzionalno obravnavo ponudiva dolgoročno odpravo bolečin in vrnitev v normalno življenje.

Kaj boste spoznali v programu 

RESETIRAJTE HERNIJO?

  • Razliko med pravilnim in nepravilnim gibanjem. 
  • Razlago vzroka težav in prilagoditev, ki jo vaša hrbtenica potrebuje. 
  • Nastanek diagnoz protruzije in hernije. 
  • Sprožilec simptomov išias.
  • Prilagoditev gibanje pri vsakodnevnih aktivnostih (hoji, stanju, spanju, gospodinjskim opravilom in športnim aktivnostim).
  • Načine za umiritev bolečin.

RESETIRAJTE HERNIJO

 

Vse, kar potrebujete na poti do dolgoročne odprave bolečin in težav! 

Resetirajte hernijo je varen in preizkušen spletni program, zasnovan tako, da vam omogoči za vas prilagojeno rešitev, TAKOJ in ZDAJ. 

Kaj pravijo naše stranke?

S POMOČJO 3-URNEGA PROGRAMA DR. KERNCA SEM BREZ OPERACIJE ODPRAVIL NEZNOSNE BOLEČINE V KRIŽU.

"Z diagnozo protrurzije medvretenčnih ploščic L4-L5 in L5-S1 in neznosnimi bolečinami v križu sem si rekel, da je obisk pri dr. Kerncu še zadnji poizkus, preden se odločim za operacijo. Priznam, da je bilo to bolj dejanje iz obupa, ne pa nekaj, v kar bi verjel, saj sem sam poskusil veliko stvari: različne vaje iz interneta, masaže, elektro stimulacijo (Compex in InterX ... Dr. Kernc se je v moje težave individualno poglobil in z le tremi obiski se mi je življenje obrnilo na bolje. Vsem, ki imate težave s križem, svetujem: POSKUSITE program dr. Kernca, saj sem sam zaradi neznanja delal vaje, ki so mi škodile oz. vaj nisem delal pravilno."

MARKO 

S PRAVILNIMI GIBI SEM PREMAGALA BOLEČINE.

»Re.aktiv sem po priporočilu sorodnice obiskala po operaciji hernije disci, saj pri zdravnikih nisem dobila zadostnih navodil. Preko individualnih pogovorov in vaj sem osvojila prave načine gibanja tako med sedenjem za računalnikom, med gospodinjskimi opravili ali pri igri in skrbi za otroke.

JERNEJA 

SPOZNALA SEM, DA MANJ BOLI, ČE DELAM PRAV

Vadba Re.aktiv je bila moje zadnje upanje pred operativnim posegom. Čakala sem na CT, ko sem na Fb zagledala objavo dr. Kernca in se prijavila na posvet.

Sprva me je bilo strah, da se bo bolečina povečala. Po nekaj urah vadbe pa sem se pričela zavedati smiselnosti pravilne izvedbe, dobila zaupanje v vadbo – in vase.

MOJCA 

BOLEČINO LAHKO KONTOLIRAM SAM.

»Danes lahko delam, kar sem mislil, da ne bom nikoli več, kosim, plešem, telovadim, pobiram jabolka .. Razlika po izkušnji Re.aktiv je v tem,da ne delam več čudnih položajev, ampak poslušam svoje telo, ne zategujem mišic, temveč jih sproščam, po dolgotrajnem sedenju naredim nekaj razteznih vaj.

Napotke iz vadbe sem prenesel v vsakdanje življenje in spoznal, da bolečino lahko kontroliram sam."

BOJAN

RE.AKTIV SPINE d.o.o. 

dr. DEJAN KERNC

 

Ulica Ferda Kozaka 30 

1000 Ljubljana


TEL: +386 40 688 055 

 

PRVIČ PRI NAS : Vprašalnik o reševanju težav 

ODPRAVA BOLEČIN V HRBTU : Protokol Re.aktiv 

OSTALO : Tu smo, da vam pomagamo Pogoji poslovanja    Piškotki

© 2022 RE.AKTIV SPINE DOO. ALL RIGHTS RESERVED. 

>