BREZPLAČNA E-KNJIGA

Premagajte 

bolečine v križu.


Ste vedeli, da ima kar 80 % ljudi (vsaj) enkrat v življenju bolečine v križu? Če se med njimi redno ali občasno znajdete tudi sami, smo v sodelovanju s fizioterapevti, kineziologi in ortopedi pripravili brezplačno e-knjigo z jasnimi navodili in praktičnimi nasveti o odpravi bolečin v križu, ki vam življenja ne bodo postavili na glavo. 

Pri bolečini v križu hitre rešitve ne delujejo. Pomembno je spremeniti način delovanja, da zaščitite in razbremenite hrbtenico. 


Kako pravilno sedeti, spati, dvigovati, se obračati? Kako opravljati vsakodnevne aktivnosti, kuhanje, likanje vrtnarjenje? Kako obdržati spolno življenje? Ne da bi dodatno obremenili hrbet in bili prikrajšani za normalno življenje.


Za odgovore si naložite brezplačno e-knjigo "Premagajte bolečine v hrbtenici".

O avtorju 


Sem Dejan Kernc, dr. kineziologije in specialist za področje hrbtenice. Znanje in izkušnje sem pridobival na Fakulteti za šport in Ortopedski kliniki v Ljubljani ter jih kasneje združil pod imenom Re.aktiv. Pri reševanju težav s hrbtenico sem združil moči z izjemno Nežko Poljanšek, dipl. fizioterapevtko, v želji, da vam z večdimenzionalno obravnavo ponudiva dolgoročno odpravo bolečin in vrnitev v normalno življenje. 


Verjamem, da obstaja rešitev za vsak hrbet. V želji, da ima prav vsak od vas do nje dostop, sem pripravil e-knjigo »Premagajte bolečine v križu«, ki naj vam služi kot zanesljiva pomoč ob pojavu težav v hrbtu. V njej so zbrane informacije in izkušnje ortopedov, fizioterapevtov, profesorjev in kineziologov. Prepričan sem, da boste v njej našli veliko koristnih nasvetov. Nekaj, kar boste lahko uporabili v svojem boju z bolečinami v križu. Imate samo eno hrbtenico. Pazite nanjo.  

"Zdaj, ko poznam mehanizem delovanja hrbtenice, nastanek težav v križu in vem, kako podprem hrbtenico, je rezultat samo posledica. Knjiga mi je v veliko pomoč, postal sem pozoren in svoje gibanje opazujem v povsem novi luči. Karkoli naredim, je sedaj boljše.«

g. Kristjan


»Ne morem verjeti, da je v teh časih sploh mogoče dobiti tako iskrene odgovore. In to brezplačno. Najlepša hvala za vse informacije v knjigi. Veliko ste mi razjasnili glede bolečin v križu.«

ga. Saša


V e-knjigi boste dobili natančne smernice, kako si lahko pri bolečinah v hrbtenici pomagate sami.

Imate samo eno hrbtnico. Prosimo, pazite nanjo. 

>